Historie

Total Døre & Vinduer har rødder helt tilbage fra dengang der virkelig var håndværkertraditioner, hvor alt til byggeriet blev lavet på eget værksted.

Total Døre & Vinduer blev grundlagt af tømrermester Holger Duelund i 1957 som en traditionel tømrer og snedker virksomhed i Munkebo på Fyn.

Virksomheden voksede hurtigt og lokalerne blev i takt hermed udvidet flere gange. Samtidig blev håndværkertraditionerne holdt i hævd og firmaet fik et godt ry. Kvaliteten af arbejdet blev berømmet. Hvis Duelund havde udført arbejdet vidste man, at der ikke var noget at komme efter.

I 1985 overtog sønnen Palle Duelund roret og samtidig påbegyndtes en standardisering og specialisering i fremstilling af døre og vinduer, hvor bl.a. industriel overfladebehandling indgik i produktionen.

I 1994 blev en udflytning til nye lokaler på Fiskeløkken i Munkebo en realitet, idet de gamle lokaler blev for små. De nye lokaler var med til at fremtidssikre virksomheden som nu beskæftigede en stor stab af motiverede og engagerede medarbejdere.

I 2003 investeredes i et højteknologisk produktionsudstyr. Træ-Alu produkter ser nu dagens lys.

I 2006/07 udvides med 3 haller mere samt et ekstra kontorafsnit. Et helt nyt overflade afsnit med ØKO 2 Industribehandling bliver taget ibrug sammen med at fingerskarret træ med min. 90% kerneandel indgår som standard i produktionen.

Gennem alle årene har Total Døre & Vinduer holdt fast i traditionerne, som er blevet fastholdt gennem produkt og teknologisk udvikling som en faktor til at fastholde kvalitet og konkurrencedygtige priser.

De gamle håndværktøjer fra den tid Holger Duelund startede virksomheden er i dag udstillet og anvendes som dekoration i virksomhedens kontorer.

 

Få mere information
Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en medarbejder.

Tak for din mail

 

Total Døre & Vinduer - Fiskeløkken 10 - 5330 Munkebo - Tlf.: 65 97 54 00 - Fax: 65 97 59 49 - Email: info@total-vinduer.dk
XS
SM
MD
LG