Information august 2013

Sikken en sommer

Gang i den ved Total Døre & Vinduer

Gang I DenVi har gennem første halvår af 2013 haft vældig travlt her på fabrikken i Munkebo (Fyn)

Vi har oplevet en ordre tilgang som har resulteret i rigtig mange ny-ansættelser.

Alene i produktionen er der ansat 25 nye medarbejdere, en stigning på 100% og pt. Er vi i gang med flere ansættelser for at følge med ordre indgangen.

Med så mange nye med-arbejdere kunne det nemt gå udover kvalitet og leve-ringssikkerhed, men nej det har stort set gået over al forventning, så vi står godt rustet til fremtiden.

 

Større produktion kræver styring

Casper

Casper

Jan

Jan

Grundet større produktion har vi ansat Casper til at hjælpe Jan med styring af produktionen i form af bestilling af råvarer og leveringssikkerhed.

 

 

 

 

 

Fokus på service

Anette

Anette

For at sikre optimal planlægning for produktion, levering og service over-for vores kunder har vi ansat Anette med ansvar herfor. Generelt har vi højnet servicen overfor vores kunder, og samtidig bibeholdt leveringssikkerhed og direkte melding til dig om leveringstidspunkt.

Ved ansættelse af Anette var det bl.a. et must for os at servicerer dig med bedre information af evt. reklamatio-ner og hurtigere respons på samme .

 

 

 

Levering sikkert i hus

John

John

En opgave var dog vanskelig at gøre bedre, idet vores ”gamle” chauffør Bjarne valgte efter mange års an-sættelse at gå på efterløn, men vores nye chauffør John er nu kommet rig-tigt godt i gang og er blevet vel mod-taget rundt omkring.

 

 

 

 

 

Salg med sikker service

I salgsafdelingen har vi ændret på strukturen således vi får flere hænder til intern salg, det udformer sig i at du nu kan få hurtige tilbud som du kan komme videre med til dine
kunder. Almindelige tilbud får du nu indenfor 2 dage, er du presset i enkelte situationer har du nu mulighed for dag til dag tilbud.

Niels

Niels
Jylland og projektsalg

Britta

Britta
Salgsmedarbejder

Rene

René
Salgsmedarbejder

Palle

Palle

Salg

Hos Total Døre & Vinduer forventer vi et fortsat højt aktivitetsniveau
Rettidig og faglig korrekt behandling af dine forespørgsler og ordre, skal være en selvfølge.

Det har vi ikke tænkt os at lave om på. Derfor har vi udvidet og struktureret teamet, så du altid er sikker på god og hurtig service.

Total Døre & Vinduer - Fiskeløkken 10 - 5330 Munkebo - Tlf.: 65 97 54 00 - Fax: 65 97 59 49 - Email: info@total-vinduer.dk
XS
SM
MD
LG