Nyhedsbrev januar 2010

Franske terrassedøre

Vi kan nu levere terrassedøre med 66 mm rammer, som giver et elegant udseende med masser af lysindfald. I øvrigt er de nye terrassedøre udstyret med de samme funktioner som vores øvrige terrassedøre dvs. 3 punktslukning og grebsbetjent bremse.

Standard farver

Vi indfører nu 7 standard farver i vores overfladebehandling. Vinduer og døre i disse farver kan derfor leveres uden merpris.

Vi kan dog fortsat levere vinduer og døre i alle farver efter ønske indenfor RAL skalaen. Det er også muligt at vælge 2 farvet - én farve udvendig og en anden farve indvendig.

Ny prisliste

Vi har udarbejdet en ny prisliste med over 200 forskellige vinduer og døre i mange vari-anter til anvendelse ved nybyggeri eller renovering. Prislisten indeholder ligeledes en oversigt over tilbehørsmuligheder for greb, beslag mv., samt valgmuligheder for glas, overfladebehandling osv.

I prislisten er der desuden masser af tekniske informationer og vigtig viden om anven-delse og valg af vinduer og døre f.eks. overfladebehandling, glasværdier, flugtveje og redningsforhold, ventilation, sikkerhedsglas, isolering osv.

Prislisten kan bestilles ved henvendelse til Total Døre og Vinduer

Total Døre & Vinduer - Fiskeløkken 10 - 5330 Munkebo - Tlf.: 65 97 54 00 - Fax: 65 97 59 49 - Email: info@total-vinduer.dk
XS
SM
MD
LG