Produktkvalitet

IMG_0742_200.JPGProduktkvalitet er for Total Døre & Vinduer et spørgsmål om at have ultimative gode råvarer, opbevare dem som tiltænkt og derefter forarbejde dem gennem vores produktion til et produkt med et smukt udseende, god funktion og lang holdbarhed, hvor produktet kan ældes uden at der stilles større krav til vedligeholdelse. Produktet skal desuden være let at rengøre og servicere. 

Det er derfor vigtigt at Total Døre & Vinduer er på forkant med udviklingen af konstruktioner, materialer, bearbejdningsprocesser og funktioner.

Til vores leverandører stiller vi derfor skarpe krav til kvalitet, bæredygtighed, miljø og fremstillingsmetoder.

Vores løbende kvalitets- og udviklingsarbejde med produkterne drejer sig ikke alene om at sikre et godt produkt, men også om at udvikle eksisterende produkter og udvikle nye produkter til byggeriet.

Total Døre & Vinduer er medlem af Vinduesindustrien og er således tilsluttet Dansk Vindues Certificering (DVC), som kontrollerer, at produkterne opfylder kravene  i "Vindues Industriens Tekniske Bestemmelser.

Vores produkter lever op til markedets strengeste krav, hvilket sammen med en fælles branche garantisikringsordning sikrer kunderne den bedste produktkvalitet

Salg og Service

IMG_0749_200.JPGGennem målrettet arbejde vil Total Døre & Vinduer som leverandør være en troværdig og ligeværdig samarbejdspartner.

Gennem kontakt med professionelle partnere indenfor byggeriet ønsker vi en tæt dialog og samarbejde. Gennem hele beslutningsprocessen yder vi gerne objektiv rådgivning for derved at finde den bedste løsning til ethvert projekt uanset størrelse.

 

 

Kvaliteten i vores salgsprocesser skal kunne afspejles i ethvert projekt.

Total Døre & Vinduer - Fiskeløkken 10 - 5330 Munkebo - Tlf.: 65 97 54 00 - Fax: 65 97 59 49 - Email: info@total-vinduer.dk
XS
SM
MD
LG