Træ

Træ er naturens eget materiale, der gennem århundrede har været det foretrukne byggemateriale til gavn for miljøet. Der hvor der bliver fældet træer til produktion af vinduer fra Total Døre & Vinduer, kommer der ny skov til gavn for os alle og miljøet. 

Trækvalitet

Ingen vinduer og døre er bedre end det råtræ, de er lavet af. Indkøb af fyrtræ foretages ved Nordens største værker som er garant for det som Total Døre & Vinduer vægter højt, langsomt voksende, stor kerneandel, styret fugtighedsproces, leveringssikkerhed og bæredygtigt skovbrug.

For at opnå den bedste formstabilitet og kvalitet anvender Total Døre og Vinduer udelukkende fingerskarret træ i alle produkter. Formålet med denne proces er, at reducere forekomsten af knaster og skader i træet for senere at undgå gule skjolder og harpiksudtræk. Gennem fingerskarringen og limprocessen opnår vi et meget formstabilt produkt, med minimale krumninger.

 

Kernetræ yder naturlig beskyttelse (imprægnering)

IMG_0645_550.JPG 

Total har gennem seriøst samhandelsarbejde opbygget en kerneandel på udadvendte dele der ligger konstant mellem 95 – 100 % - i henhold til vores løbende interne kontrol og Vinduesindustriens egne målinger ved uanmeldte fabriksbesøg.

Under hele produktionsforløbet sørger et befugtningsanlæg for ensartet luftfugtighed, således at træet konstant beholder samme fugtighed til gavn for det færdige produkt.

Udformning

IMG_Nytius Bund_250.JPG

Karme og rammer er konstrueret med 7 grader skrå bund false, gælder såvel træ som træ/alu produkter. Det er af afgørende betydning, at f.eks. regnvand ikke opsuges, men hurtigt bortledes fra træet. Derfor forsegles hjørnesamlinger, så vandindtrængning undgås.

 

 

 

 

 

* Lang levetid

IMG_glas opbygning 1_200.JPGGlaslister på træ produkter (top og sideglaslister) er lavet af sibirisk lærketræ, der er særligt robust overfor angreb af råd og svamp. Glaslister er desuden fastgjorte med skjult sømning, der sikrer, at der ikke trænger vand ind i træet gennem blottede søm huller.

Gennemtænkte detaljer som sammen med en 3 lags optimal overfladebehandling sørger for, at et "Total" produkt er bedst muligt rustet til det danske klima.
 

Total Døre & Vinduer - Fiskeløkken 10 - 5330 Munkebo - Tlf.: 65 97 54 00 - Fax: 65 97 59 49 - Email: info@total-vinduer.dk
XS
SM
MD
LG