Om os

Dansk design og dansk kvalitet made in Denmark

Hos Total Døre & Vinduer producerer vi døre og vinduer i træ og træ-aluminium. Vi udvikler hele tiden på vores designs og produktsortiment for at kunne tilgodese dine ønsker om et bedre indeklima, besparelser på energiforbruget og om tryghed – særligt i hjemmet.

Med respekt for fagets hårdværksmæssige traditioner har vi valgt at producere i Danmark. Det betyder, at du både får dansk design og dansk kvalitet. Som privat forbruger køber du vores døre og vinduer igennem vores forhandlere. Men vi leverer også speciel-designede og individuelt fremstillede døre og vinduer til det professionelle marked ved byggerier som:

  • Etagebyggerier
  • Kontor- og erhvervsbyggerier
  • Boligbyggerier
  • Nybyggeri og renovering af etplanshuse.

Total Døre & Vinduer - vinder på viden

Det er ikke nødvendigvis skidt at være gammel i gårde. Vi har over 55 år på bagen og vores mangeårige håndværksmæssige erfaring gør, at vi vinder på viden. Uanset om vi er aktør i en stor entrepriseløsning eller leverandør til den private forbruger, så ved vi, hvad der kan lade sig gøre i den virkelige verden.

Har du lyst til at vide mere om Total Døre & Vinduer og vores forskellige energivenlige løsninger i døre og vinduer? Ring endelig. Vi er kun et opkald væk. Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt:

Få mere information
Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en medarbejder.

Tak for din mail

Total Døre & Vinduer - Fiskeløkken 10 - 5330 Munkebo - Tlf.: 65 97 54 00 - Fax: 65 97 59 49 - Email: info@total-vinduer.dk
XS
SM
MD
LG