Om os

Dansk design og dansk kvalitet made in Denmark

Hos TOTAL producerer vi døre og vinduer i træ og træ-aluminium. Vi udvikler hele tiden på vores designs og produktsortiment for at kunne tilgodese dine ønsker om et bedre indeklima, besparelser på energiforbruget og om tryghed – særligt i hjemmet.

Med respekt for fagets hårdværksmæssige traditioner har vi valgt at producere i Danmark. Det betyder, at du både får dansk design og dansk kvalitet. Som privat forbruger køber du vores døre og vinduer igennem vores forhandlere. Men vi leverer også speciel-designede og individuelt fremstillede døre og vinduer til det professionelle marked ved byggerier som:

  • Etagebyggerier
  • Kontor- og erhvervsbyggerier
  • Boligbyggerier
  • Nybyggeri og renovering af etplanshuse.

TOTAL - vinder på viden

Det er ikke nødvendigvis skidt at være gammel i gårde. Vi har over 60 år på bagen og vores mangeårige håndværksmæssige erfaring gør, at vi vinder på viden. Uanset om vi er aktør i en stor entrepriseløsning eller leverandør til den private forbruger, så ved vi, hvad der kan lade sig gøre i den virkelige verden.

Har du lyst til at vide mere om TOTAL og vores forskellige energivenlige løsninger i døre og vinduer? Ring endelig. Vi er kun et opkald væk. Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt:

Få mere information
Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en medarbejder.

Tak for din mail

TOTAL Fiskeløkken 10 5330 Munkebo Tlf 65 97 54 00 CVR 29404577 Email info@total-vinduer.dk
XS
SM
MD
LG