Historie

Total Døre & Vinduer har rødder helt tilbage fra dengang der virkelig var håndværkertraditioner, hvor alt til byggeriet blev lavet på eget værksted.

Total Døre & Vinduer blev grundlagt af tømrermester Holger Duelund i 1957 som en traditionel tømrer og snedker virksomhed i Munkebo på Fyn.

Virksomheden voksede hurtigt og lokalerne blev i takt hermed udvidet flere gange. Samtidig blev håndværkertraditionerne holdt i hævd og firmaet fik et godt ry. Kvaliteten af arbejdet blev berømmet. 

I 1985 overtog sønnen Palle Duelund roret og samtidig påbegyndtes en standardisering og specialisering i fremstilling af døre og vinduer, hvor bl.a. industriel overfladebehandling indgik i produktionen.

I 1994 blev en udflytning til nye lokaler på Fiskeløkken i Munkebo en realitet, idet de gamle lokaler blev for små. De nye lokaler var med til at fremtidssikre virksomheden som nu beskæftigede en stor stab af motiverede og engagerede medarbejdere.

I 2003 investeredes i et højteknologisk produktionsudstyr. Træ-Alu produkter ser nu dagens lys.

I 2006/07 udvides med 3 haller mere samt et ekstra kontorafsnit. Et helt nyt overflade afsnit med ØKO 2 Industribehandling bliver taget ibrug sammen med at fingerskarret træ med min. 90% kerneandel indgår som standard i produktionen.

Gennem alle årene har Total Døre & Vinduer holdt fast i traditionerne, som er blevet fastholdt gennem produkt og teknologisk udvikling som en faktor til at fastholde kvalitet og konkurrencedygtige priser.

I 2018 sælges Total Døre og Vinduer til ingeniør Morten Blomstrøm, og samtidig hermed forkorter virksomheden (udad til) sit navn til fremadrettet blot at være "TOTAL"

Få mere information
Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en medarbejder.

Tak for din mail

 

TOTAL Fiskeløkken 10 5330 Munkebo Tlf 65 97 54 00 CVR 29404577 Email info@total-vinduer.dk
XS
SM
MD
LG